Om os

Læs mere om det faglige team og vores kompetence inden for energi, bæredygtigt byggeri og rådgivning.
Om os
Læs mere om det faglige team og vores kompetence inden for energi, bæredygtigt byggeri og rådgivning.
Kontakt os
Fagligt team i Energiberegner

Om virksomheden og teamet

Energiberegner ApS blev stiftet i år 2021 med det formål at blive en af landets førende specialister indenfor bygningsreglementets energi- og klimakrav. Siden år 2006 har teamet bag Energiberegner udarbejdet mere en 1600+ individuelle energiberegninger og vi anses som en af landets mest erfarne på område.


Teamet bag Energiberegner
Vores to centrale personer i maskinrummet er Danny og William som henholdsvis er uddannet Bygningskonstruktør og Civil Ingeniør, begge med speciale i energi, bæredygtighed og indeklima. Fra tid til anden er vi så heldige at have forskellige studiemedhjælpere ansat, ofte fra konstruktørskolen.

Kongeengen

Hvem er vores kunder?

50% af vores kunder er private. Gennem årene har vi haft mange tilfredse kunder, som enten selv har taget kontakt til os i forbindelse med deres byggeri eller har fået os anbefalet af en tidligere kunde. Vi får også god respons på vores arbejde. Vi er grundige og kan på baggrund af vores erfaring fuldføre opgaven hurtigt og til en konkurrencedygtig pris, altid til en fast aftalt pris.

De resterende 50% af vores kunder er arkitekter og ingeniører. Gennem årene har vi opbygget en fin portefølje af dygtige arkitekt- og ingeniørfirmaer, som ser en fordel i at benytte Energiberegner som deres faste samarbejdspartner, når der skal beregnes en energiramme. De kender os og ved, at vi holder, hvad vi lover. De ved også, at der er penge at spare ved at inddrage os tidligt i processen, da en løbende tilpasning af energirammen i projektet hjælper bygherren med at undgå radikale ændringer og dyre overraskelser. Bygherren har derimod sikkerhed i, at energirammeberegningen er klar, når byggeriet skal godkendes.

Energiberegner ApS er dækket gennem IDA – professionel rådgiveransvarsforsikring.

Vi er Energiberegner

Her kan du møde vores team af engagerede medarbejdere, med hver deres unikke ekspertise. Vores erfaring og viden giver os mulighed for at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov og forventninger.

Danny Kokholm Wangsøe

Danny Kokholm Wangsøe

Bygningskonstruktør,  energikonsulent og certificeret rådgiver i bæredygtig byggeri.

William Nielsen

William Nielsen

Civilingeniør med speciale i energi, bæredygtighed og indeklima.

Christoffer

Christoffer

Studiemedhjælper.