OM ENERGIBEREGNER

Virksomheden Energiberegner.dk ejes og drives af Bygningskonstruktør og energikonsulent Danny Kokholm Wangsøe.

Danny Kokholm Wangsøe Bygningskonstruktør & Energikonsulent.

Danny er uddannet fra Byggeteknisk Højskole og Københavns Erhvervs akademi i 2004. Og stiftede kort efter Tegnestuen Wangsøe der i dag er blevet til Energiberegner.dk

Herefter arbejdede Danny som byggesagsbehandler i Vallensbæk Kommune samt på arkitekttegnestuen Svanholm Træ- og Økobyg.

Her arbejdede Danny med udvikling af økologisk byggeri. Det var en medvirkende årsag til den spirende interesse for energirigtigt design i byggeriet.

Vi har specialiseret os i bygningsreglementets energikrav siden 2006

Vi kender reglerne i bygningsreglementet ud og ind da vi de sidste 15 år ikke har beskæftiget os med andet. Og med mere en 900+ energiberegninger på bagen, er Energiberegner.dk nok et landets mest erfarne på området. Derfor kan du trygt regne med os.

50% af vores kunder er private 

Vi har i gennem årene haft en masse tilfredse kunder. Ca. halvdelen af vores kunder er private kunder der selv har taget kontakt til os i forbindelse med deres byggeri. Og vi får god respons på vores arbejde . Vi er grundige og med den store erfaring kan vi fuldføre opgaven hurtig og billigt. Altid til en fast aftalt pris.

De øvrige 50% af vores kunder er arkitekter og ingeniører 

Gennem årene er vi stødt på mange arkitekter og ingeniører og de ser en fordel i at benytte Energiberegner.dk som fast samarbejdspartner og vender tilbage til os gang på gang når der skal beregnes en energiramme. De kender os og ved vi holder hvad vi lover. Det tillægger vi, at vores kunder har været tilfredse med vores personlige service og de meget fair og gennemskuelige priser.

Kundernes tryghed ligger i vores store erfaring og know-how

Danny  har  siden 2012 arbejdet som teknisk rådgiver og specialist i bygningsfysik og bygningsenergi for ROCKWOOL Scandinavia og primært som co-developer på ROCKWOOLS energiberegnings program ROCKWOOL ENERGY DESIGN.

I den samme periode har Danny, over hele landet, undervist arkitekter, ingeniører og håndværkere i bygyningsreglementets energikrav, i bygningsfysik og i beregning af energirammer og lign.

Det primære fokus ligger i kvalitet, ærlighed og bæredygtighed

Da Energiberegner.dk nu har det primære fokus har Danny siden 2017 fungeret som freelance konsulent for bl.a. ROCKWOOL International.

Tegnestuen Wangsøe og Energiberegner.dk har i perioden 2004-2012 udført energirammeberegninger og tegnet boligbyggeri, tilbygninger og renoveringssager. Tegnestuen Wangsøe har især været kendt for design og projektering af økologisk byggeri.

Tegnestuen Wangsøe er nu en del af Energiberegner.dk og yder stadig arkitekt-arbejde selv om vi nu hedder noget andet.